Branduri. Laptopuri

Cand cumparati un laptop, doriti ca acesta sa fie de calitate, performant, usor de folosit si sa aiba un brand de renume. Ei bine, exista foarte multe branduri de laptopuri si fiecare are diferite oferte. Componentele in sine sunt cam aceleasi la toate, insa fiecare isi lasa amprenta in mod diferit. Unele pot fi optimizate pentru anumite sarcini, de exemplu gaming sau editari video/foto, sau unele sunt orientate spre business, astfel au un aspect placut si elegant. Alte branduri au o buna reputatie pentru relatiile lor cu clientii in cautare de ajutor.

In urma vizitarii a mai multor pagini web despre diferite sondaje si opiniile clientilor, am reusit sa intocmesc un top 10 al brandurilor pentru laptopuri din 2012.

 

10. Fujitsu

Fujitsu ofera o mare varietate de laptopuri de calitate. Laptopurile facute de Fujitsu sunt elegante, sunt solide si au un design placut. Tastaturile sunt bune, dar dupa un timp incep sa scartaie putin. Pagina web ar trebui regandita pentru  a fi mai usor de folosit de catre clienti, de asemenea si suportul tehnic ar merge imbunatatit.

Cel mai popular laptop:  NB Fujitsu LIFEBOOK NH751. Core i7

9. Acer

Acer ofera tehnologii scumpe, dar parca nu se ridica la nivelul asteptarilor. Acer foloseste tastaturi foarte “prietenoase” si mereu au tastele asezate foarte bine, iar stilul touchpadului difera de la model la model. Acer imbunatateste in mod continuu suportul tehnic  adaugand conturi pentru utilizatori si diferite chaturi, pentru a discuta cu clientii si pentru a le raspunde la mailuri. Exista foarte multe optiuni daca vrei sa cumperi un laptop Acer.

Cel mai popular laptop: Acer AS5733Z-4469 15.6-inch Laptop

 

8. Asus

Daca vorbiti de aspectul unui laptop Asus este cunoscut pentru laptopurile lor foarte elegante si netede, insa trebuie sa se axeze mai mult pe suportul tehnic. In orice caz, compania a lucrat atat de mult la design, incat unele reviewuri spun chiar ca noile produse de la Asus sunt chiar mai elegante si mai atractive decat un MacBook Air. Asus lucreaza din greu pentru a imbunatatii suportul tehnic si pentru a curata putin designul paginii web.

Cel mai popular laptop: Asus A53U-AS22  15.6-Inch Laptop (Mocha)

 

7. Toshiba

Toshiba trebuie sa isi imbunatateasca suportul, tastatura si touchpadurile, insa nu face compromisuri cand vine vorba de valoarea finala a produselor sale. Unele tastaturi sunt prea rigide pentru o utilizare comoda sau tastele sunt foarte alunecoase. Pagina lor este foarte bine realizata si pana la urma gasesti ceea ce cauti.

Cel mai popular laptop: Toshiba Satellite C655D-S5540 15.6 –Inch Laptop

 

6. Samsung

Reputatia celor de la Samsung se bazeaza pe capacitatea lor de a oferi clientilor designuri uimitoare si un puternic suport tehnic, insa la capitolul estetice nu prea se fac multe schimbari de la un produs la altul. Cu toate acestea, cand te uiti la laptopuri Samsung ai un sentiment placut cand vezi toate aceste asemanari. Samsung ofera tastaturi fara nici un tip de flex si cu o buna asezare a tastelor. Samsung permite clientilor sa isi aleaga ce tip de suport tehnic doresc, uman sau un ghid sistematic.

Cel mai popular laptop: Samsung Series 5 ChromeBook (Wi-Fi)

 

5. Sony

Sony ofera suport de prima clasa si cateva caracteristici exclusive, insa trebuie sa justifice mai bine calitatea produselor, avand in vedere reputatia acestui brand. Vei fi fericit cand vei vedea ca Sony iti pune la dispozitie mai multe culori din care sa alegi pentru viitorul laptop. Sony a cam pierdut teren la capitolul designuri noi, insa incepe sa isi revina prin introducerea unui nou design, mai inovativ. Tastaturile Sony sunt mereu foarte atractive, insa nu au un feedback solid, sufera de flex si dupa un timp incep sa scartaie tastele.

Cel mai popular laptop: Sony EG3 Series Laptop VPCEG3PFX/W 14-Inch Laptop (Glacier White)

Click aici pentru mai multe informatii.

 

4. Dell

Dell si-a imbunatatit designul, suportul tehnic, precum si sistemul audio (onboard), iar, din aceasta cauza, este brandul cu cele mai multe imbunatatiri la laptopuri din anul acesta. Dell a inceput sa puna foarte mult accent pe design si rezultatele lor sunt foarte apreciate de catre clienti. Tastele au o asezare foarte buna, sunt “prietenoase” cu utilizatorul (user friendly) si nu sufera de flex. In ultimii ani, Dell si-a imbunatatit foarte mult suportul tehnic si se asigura ca clientul este satisfacut de produse.

Cel mai popular laptop: Dell Inspiron i14RN-1227BK 14-inch Laptop (Diamond Black)

Click aici pentru mai multe informatii.

 

3. HP

HP este cunoscut pentru inovatia sa in tehnologia multimedia si inca isi mentine reputatia, introducand si noi designuri. Laptopurile HP sunt cunoscute pentru prezentari multimedia excelente si pentru designul profesional. Veti gasi diferite modele de tastaturi care nu sufera de flex, insa unele pot fi rigide. HP a luat masuri uriase pentru imbunatatirea suportului tehnic, introducand motoare de cautare pe pagina lor.

Cel mai popular laptop: HP g6-1d60us (15.6-Inch Screen) Laptop

Click aici pentru mai multe informatii.

 

2. Lenovo

Asamblarea excelenta si suportul tehnic foarte competent fac ca Lenovo sa fie unul dintre cele mai bune branduri pentru laptopuri. Lenovo ofera un design elegant, metalic, sloturi pentru carduri si tastaturi iluminate. Modul de fabricatie al laptopurilor Lenovo va permite sa faceti diferenta dintre stilurile celor destinate consumatorului obisnuit si celor destinate pentru business. Touchpadurile precise si cele mai bune tastaturi sunt doar cateva din caracteristicile laptopurilor orientate spre piata de afaceri, insa nici laptopurile orientate consumatorilor de rand nu se lasa mai prejos. Lenovo a prezentat in mod constant un sistem solid pentru suportul tehnic.

Cel mai popular laptop: Lenovo Ideapad Z370 102578U 13.3-Inch Laptop (Black)

Click aici pentru mai multe informatii.

 

1. Apple

Apple este brandul de top al laptopurilor din cauza softwareului foarte bine optimizat si inteligent, designuri unice, displayuri excelente si un suport tehnic de neegalat. Apple nu a schimbat designul la laptopurile MacBook Air de 11-inch si 13-inch pentru ca (spun ei) sunt prea bune pentru a fi schimbate sau imbunatatite. Totusi, Apple a adaugat un design din aluminiu si tastaturi iluminate la caracteristicile laptopurilor Macbook. Tastatura iluminata a fost disponibila pana acuma doar la modelul Macbook Pro dar de ceva timp este disponibila si la Macbook Air. Tastele sunt asezate astfel incat sa fie cat mai user friendly. In prezent exista atatea informatii la suportul tehnic, incat utilizatorii rare ori mai suna firma pentru ajutor.

Cel mai popular laptop: Apple MacBook Pro MD311LL/A 17-inch Laptop

Click aici pentru mai multe informatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *