Service laptop Timisoara – Repair & Go

SERVICE LAPTOP TIMISOARA, PE LOC!

Ai un laptop cu probleme? Haide cu el la noi si ti-l facem bine. Pe loc!

repairgo3 E cafenea? E service? Repair & Go, e un spațiu prietenos pentru tine si laptopul tau. Laptopul pleacă cu o componenta noua iar tu cu o cafea din partea casei! Clienții nostri vin cu laptopurile stricate și cât așteaptă să bea o cafea, specialiștii Laptop Direct rezolvă pe loc problema. Mai mult, au siguranța că datele personale, răman personale. Totul se intamplă pe loc, in fața clientui! Cu un depozit cu peste 40.000 de componente laptop si o echipă de 10 specialiști dedicați, stim că vom reuși să ne păstrăm promisiunea …Repair & Go

vezi-lista

 

 

Adresarepairgo1

In Timişoara ne puteţi găsi pe Blvd C-tin Brancoveanu nr 57 A. Pentru programare vă rugăm să ne contactaţi la telefonul de pe site. Colegii noştrii vă vor oferii toate informaţiile pentru a alege piesa de laptop potrivită pentru mrepairgo2 odelul dumneavoastră de laptop, apoi puteţi veni cu laptopul dumneavoastră şi vom asigura montarea piesei.

 

 

Harta, Cum ajungeti la noi

 

 

La service-ul nostru din Timişoara reparăm următoarele modele de laptop:

Dacă ştiţi ce e stricat la laptopul dumneavoastră puteţi comanda piesa şi putem să o montăm noi în Timişoara. Pentru cei care au un pic de experienţă şi doresc să facă înlocuirea piesei singuri, pe site-ul nostru există tutoriale text şi video. Cu un pic de ajutor nu e nici o problemă să schimbi singur tastatura şi ecranul laptopului. Pentru schimbarea unei baterii, memoriilor sau HDD/SSD-ului sunt necesare doar un nivel minim de cunoştiinţe şi îndemânare.

Dacă nu vă descurcaţi suntem aici pentru ajutor! Vedeti harta de mai jos pentru orientare, este spatiu de parcare, permanent disponibil, accesul e usor din Bld. Ctin. Brancoveanu, Timisoara

Tutorial Video: Service Tastatura laptop Toshiba

V-a fost de ajutor acest articol? Dacă aveţi comentarii sau întrebari vă rugăm să ne comuncaţi, vom încerca să vă răspunem aici, eventual să filmăm mai multe tutoriale.

 

4 thoughts on “Service laptop Timisoara – Repair & Go

 1. Degi Janos

  Buna ziua,

  Am un laptop Sony Vaio seria E, defect. In timpul functionarii, la o miscare neadecvata la mufei de incarcare, s-a auzit un sunet, ca si cand ar fi de scurt circuit, apoi latopul, dupa cca 5-10 secunde, s-a oprit brusc. L-am lasat in repaus o ora, l-am repornit, a pornit normal, dupa care s-a stins brusc. A doua zi, l-am pus la incarcat, nu incarca decat ocazional. La repornire, a aparut pe display un mesaj, ca si cand a aparut o eroare in rularea windows-ului, dand doua optiuni, pentru detalii si reporire PC. La optiunea repornire, laptopul porneste, intra in windows normal, dar se stinge brusc, dupa cateva secunde sau un minut.
  Sistemul de operare este Windows 10, cu licenta. Vechimea laptopului este de 8 ani.

  Reply
  1. Gabriel

   Buna ziua,
   cel mai probabil trebuie curatat laptopul, mai exact ventilatorul. Daca cumva a fost curatat recent este posibil sa nu fi fost pus inapoi bine. Puteti in prima faza sa incercati sa-l suflati cu aer comprimat in grilajul de ventilare.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *