Service laptop Timisoara: Montare gratuita componente noi

SERVICE LAPTOP TIMISOARA, Str. Grigore Alexandrescu, Zona Aradului, Auchan Nord

Asigurăm service laptop in Timisoara pentru montarea componentelor de laptop cumparate din magazinul nostru online laptop-direct.ro, unde gasiti piese noi de schimb pentru orice brand de laptop.

Pe site-ul nostru avem o serie de articole despre cum poti sa iti intreti laptopul si sfaturi legate de service si reparatii. O parte din aceste articole sunt sub forma unor tutoriale video pentru service laptop.

Adresa

In Timişoara ne puteţi găsi pe Blvd C-tin Brancoveanu nr 57 A. Pentru programare vă rugăm să ne contactaţi la telefonul de pe site în momentul în care cumparaţi, de exemplu, o tastatura nouă pentru laptopul dumneavoastră. Colegii noştrii vă vor oferii toate informaţiile pentru a alege piesa de laptop potrivită pentru modelul dumneavoastră de laptop, apoi puteţi veni cu laptopul dumneavoastră şi vom asigura montarea piesei.

 

Montare gratuită tastatură şi display laptop

Pentru montare gratuită tastatură şi ecran laptop vă rugăm să ne contactaţi prin email sau telefonic, e posibil să avem această ofertă disponibilă în gama noastră de servicii la sediul nostru din Timişoara.

Montare Tastatura in Service laptop Timisoara

La service-ul nostru din Timişoara reparăm şi facem update la următoarele branduri şi modele de laptop:

Dacă ştiţi ce e stricat la laptopul dumneavoastră puteţi comanda piesa şi putem să o montăm noi în Timişoara. Pentru cei care au un pic de experienţă şi doresc să facă înlocuirea piesei singuri, pe site-ul nostru există tutoriale text şi video. Cu un pic de ajutor nu e nici o problemă să schimbi singur tastatura şi ecranul laptopului. Pentru schimbarea unei baterii, memoriilor sau HDD/SSD-ului sunt necesare doar un nivel minim de cunoştiinţe şi îndemânare.

Dacă nu vă descurcaţi suntem aici pentru ajutor! Vedeti harta de mai jos pentru orientare, este spatiu de parcare, permanent disponibil, accesul e usor din Calea Aradului.

 Tutorial Video: Service Tastatura laptop Toshiba

V-a fost de ajutor acest articol? Dacă aveţi comentarii sau întrebari vă rugăm să ne comuncaţi, vom încerca să vă răspunem aici, eventual să filmăm mai multe tutoriale.

 

One thought on “Service laptop Timisoara: Montare gratuita componente noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *