Service laptop SONY VAIO

Sony Vaio. Iată o marcă de laptop care nu trece foarte des pe la “doctor”! Laptopurile Sony sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor. Chiar dacă brandul este unul de încredere, nu este cazul să ai impresia că este infailibil. Aspectul de care trebuie să ai cea mai mare grijă cu un laptop Sony este cel legat de întreţinere. Pentru a evita cine știe ce defecțiuni cauzate de supraîncălzire, este bine să îl aduci la curațat de cel puțin două ori pe an.

Totuşi, chiar și un Sony bine întreținut și curat lună are șanse să se defecteze. Fie că este o defecțiune minoră, care poate ajunge, în timp, să îți afecteze grav laptopul, fie că este ceva major, din seria “laptopul meu nu mai merge. Deloc!” nu este deloc recomandat să încerci să îl resuscitezi de unul singur. Nu de alta, dar riști să ajungi tot la noi, cu o listă și mai mare de reparații necesare.

Semne că laptopul tău Sony Vaio are probleme:

 • Laptopul porneşte însă nu ai imagine pe ecran
 • Laptopul nu se aprinde deloc
 • Pe ecran observi foarte multe puncte mici, colorate, împrăştiate peste tot (ai ocazia să afli că se numesc artefacte și că nu vrei să le întâlnești prea des)
 • Ecranul tău este brăzdat de dungi fine verticale sau orizontale
 • Laptopul se opreşte subit în timpul funcţionării

Dacă laptopul prezintă oricare dintre aceste probleme, ne găseşti alături, în fereastra noastră de chat, pe mail, sau la telefon și îți vom face imediat o programare pentru diagnosticare şi reparații.

Iată câteva dintre modele de laptopuri Sony Vaio care pot fi reparate in service-ul nostru:

Sony Vaio seria G

Sony Vaio seria P – VGN-P530H, VGN-P530N, VGN-P588E, VGN-P598E, VGN-P599E, VGN-P688E, VGN-P698E, VGN-P720K, VGN-P788K, VGN-P798K, VGN-P799L, VPC-P111KX, VPC-P113KX, VPC-P114KX, VPC-P116KX, VPC-P118KX

Sony Vaio seria M

Sony Vaio seria W – VPCW11S1E, VPCW12S1E/W

Sony Vaio seria X

Sony Vaio seria S

Sony vaio Seria Y – VPC-Y115FX, VPC-Y118GX, VPC-Y21EFX, VPC-Y21SFX, VPC-2190X

Sony vaio Seria Z

Sony Vaio seria E – procesor Intel – EB, EC si procesor AMD – EE, EF

One thought on “Service laptop SONY VAIO

 1. Epuran Virgil

  Bună ziua, am un laptop Sony Vaio model EH3L1E a cărui placa de baza a fost arsa în urma contactului cu apa, pe care as dori sa îl repar.
  Mulțumesc

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *