laptop-business

Cele mai bune 5 laptopuri business în 2020

Dacă ai nevoie de un laptop fiabil pentru serviciu, anul 2020 vine cu o serie de dispozitive care te vor ajuta să-ți faci treaba eficient. Laptopurile business de anul acesta vin cu un plus important de putere, ceea ce va susține productivitatea chiar și în afara biroului.

Câteva dintre modelele de laptopuri business recomandate pentru începutul acestui an vin cu o serie de avantaje, dar și cu unele dezavantaje care ar putea influența experiența de utilizare.

1. Lenovo ThinkPad X1 Gen 7

Laptopul a fost lansat pe piață în 2019, dar se menține foarte bine la începutul acestui an. Deși este foarte subțire și ușor, este un dispozitiv solid. Are o tastatură confortabilă, o autonomie extinsă, precum și o serie de caracteristici de securitate și de gestiune care permit o utilizare cu un ridicat de personalizare. Unii utilizatori pot să găsească un inconvenient în dimensiunile mai reduse ale touchpad-ului, sau în faptul că nu are intrare pentru cablu de rețea.

2. Apple MacBook Pro 16-inch

Primul lucru care impresionează la acest laptop este Retina Display-ul mai mare și cu o ramă subțire. Tastatura este un alt punct forte, precum și touchpad-ul de dimensiuni generoase. Mai mult, laptopul oferă și o calitate a sunetului foarte bună. Din punctul de vedere al puterii, aceasta este susținută de procesorul Intel Core i9 și placa grafica AMD Radeon Pro 5500M. Nu în ultimul rând, autonomia extinsă și opțiunile de stocare până la 8TB sunt alte avantaje ale dispozitivului. La capitolul dezavantaje, laptopul bifează lipsa slotului pentru card microSD și a portului pentru USB Type-A, precum la lipsa opțiunii de touch screen. Nu în ultimul rând, prețul destul de ridicat poate constitui un dezavantaj.

3. Dell Latitude 7212 Rugged Extreme Tablet

Display-ul are o luminozitate foarte bună, iar autonomia este una extinsă. Mai mult, are și o gamă variată de accesorii care pot fi achiziționate. Un aspect negativ este legat de funcționalitatea touchpad-ului care nu răspunde întotdeauna foarte precis la comenzi.

4. Dell Latitude 7400 2-in-1

Laptopul are un aspect exterior plăcut și o ramă subțire a display-ului, precum și o serie de funcții interesante, cum ar fi senzorul de proximitate. Touchpad-ul se comportă foarte bine, iar autonomia este una foarte bună. Dezavantajele sunt legate de luminozitatea relativ redusă a display-ului și de calitatea redusă a sunetului.

5. HP Elite Dragonfly

Este un laptop foarte ușor, cu o carcasă din materiale de calitate. Are toate porturile de care utilizatorii ar putea avea nevoie. Garanția standard de 3 ani oferită de producător este un avantaj important. Un dezavantaj este zgomotul ventilatorului și faptul că folosește o generație mai veche de procesoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *