pdf editor

Cele mai bune editoare PDF

Fișierele PDF sunt foarte utilizate, în special în mediul business. De asemenea, sunt preferate de companiile și indivizii care doresc să adopte o atitudine prietenoasă cu mediul și să-și diminueze volumul de hârtie folosit pentru imprimarea documentelor.

În aceste condiții, aplicațiile cu care se pot deschide și edita astfel de documente sunt aproape indispensabile pentru orice utilizator de laptop sau desktop. Online există o serie de alternative. Totuși, nu toate oferă siguranță și fiabilitate. Cele mai bune aplicații pe care le poți folosi pentru gestionarea PDF-urilor tale ar fi:

1. Adobe Acrobat PRO DC

Este o aplicație care s-a impus și s-a menținut pe piață. Adobe a introdus-o acum mai bine de 20 de ani, deschizând astfel drumul editării PDF-urilor. Are cam toate funcțiile de care orice utilizator are nevoie și, este singura aplicație de acest gen disponibilă atât pe Windows, cât și pe iOS. De asemenea are și funcționalitate pentru dispozitivele mobile și poate converti fișiere PDF în pagini HTML, pe lângă formatele tradiționale Word, Excel sau Power Point.

Printre multitudinea de funcții, aplicația este capabilă să unească mai multe documente, indiferent de tip într-un document PDF.

2. Microsoft Word

Este, probabil, cel mai simplu editor de documente PDF. Ultimele versiuni ale programului au evoluat și permit acum deschiderea și editarea unui fișier PDF. După editare, documentul poate fi salvat din nou în format PDF.

Este o unealtă simplă cu care este familiar orice utilizator de PC. Chiar dacă alinierea nu se face întotdeauna foarte precis, Microsoft Word este o alternativă cu care cea mai mare parte a utilizatorilor pot să-și facă treaba atunci când dau peste fișiere PDF.

3. PDF Architect

Este o aplicație produsă de compania germană PDFFORGE. Aplicația este disponibilă gratuit, dar are și variante plătite care includ funcții suplimentare. Sunt trei trepte de performanță, fiecare treaptă incluzând un set de module din care reiese performanța aplicației. Chiar și în varianta standard utilizatorul beneficiază de funcțiile de bază. Variantele superioare sunt mai complexe și includ funcții mai specializate care pot fi accesate contra cost. Utilizatorul poate achiziționa pachetul de performanțe adaptat nevoilor sale.

4. ISKYSOFT PDF Editor

Oferă un set atractiv de funcții disponibil atât utilizatorilor de Windows, cât și celor de Mac. Aplicația permite conversia rapidă a fișierelor PDF în Word. De asemenea, are incluse o serie de funcții de editare care transformă experiența de editare a unui fișier PDF într-una similară cu editarea unui document Word. Varianta PRO vine cu o serie de funcții în plus, inclusiv cu o tehnologie de recunoaștere a caracterelor, disponibilă în peste 20 de limbi.

5. SEJDA PDF Editor

Este o aplicație web based concepută pentru a oferi un mediu rapid pentru deschiderea și editarea fișierelor PDF. Oferă doar funcții de bază pentru editare, dar sunt suficiente pentru ca aplicația să-și atingă scopul pentru care a fost concepută.

De apreciat sunt instrucțiunile clare care nu prea lasă utilizatorului libertatea de a greși. Funcția de semnătură este, la rândul ei una foarte bună și ușor de folosit.

6. PDFESCAPE

Este tot o aplicație web based care poate fi accesată din orice browser. Aplicația oferă funcții de editare rapidă imediat după încărcarea documentului. De asemenea oferă facilitatea de semnătură digitală pe care utilizatorul o are disponibilă oriunde s-ar afla, fiind vorba de o aplicație web based. PDF ESCAPE are li o variantă pentru desktop care poate fi descărcată și instalată local.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *