Cum alegi un încărcător nou pentru laptop?

incarcator laptopLaptopul este probabil cea mai importantă unealtă pentru tine la serviciu, dar și pentru distracții. Pe laptop îți faci task-urile de serviciu dar, seara, când ajungi acasă îl folosești ca unealtă de divertisment, rulezi filme, seriale, asculți muzică citești cărți și articole online, îți satisfaci setea de cunoaștere și nevoia de destindere. La un moment dat, după o exploatare intensivă, sau pur și simplu datorită unui defect de fabricație, încărcătorul poate să cedeze, ceea ce înseamnă că va trebui să pornești în căutarea unuia nou.

Se poate să nu fii expert în accesorii de laptop, ceea ce înseamnă că, pentru a face alegerea potrivită ai nevoie de puțină consiliere. Mulți dintre clienții noștri știu sigur că au nevoie de un încărcător pentru laptop, dar puțini știu exact ce tip de încărcător este compatibil cu laptopul lor și ce caracteristici ar trebui să aibă. Tocmai de aceea, ne-am gândit să punem la punct un scurt ghid, care te va ajuta să te documentezi rapid, să faci alegerea potrivită și să te întorci la lucruri mult mai presante, cum ar fi să-ți termini task-urile la serviciu până la finalul programului sau să citești articolul ăla interesant care „zace” deja de prea mult timp în lista de bookmark-uri.

Urmează pașii simpli de mai jos și vei ajunge să comanzi un încărcător de laptop potrivit:

  • Identifică exact producatorul si modelulul de laptop. Fiecare laptop are producatorul si modelul inscripționat pe un autocolant care este poziționat de obicei pe partea din spate a laptopului.

c03460656

Exemplu : Hp Pavilion Dv6-1000 sau Acer 5735z

Daca acest autocolant lipseste poti sa iei in considerare datele tiparite pe partea din fata a laptopului desi acestea cateodata nu sunt suficiente .Ca ultim resort incearca sa gasesti un utilitar care identifica modelul laptopului.

  • Identifică voltajul si amperajul. Odată ce ai identificat corect modelul, descoperă de ce voltaj si amperaj are nevoie laptopul tău pentru a funcționa corespunzător. Aceste date sunt de obicei inscriptionate pe acelasi autocolant unde este trecut si codul sau pe incarcatorul vechi sau pe incarcatorl vechi. Voltajul este recomandat sa fie identic cu cel al laptopului iar amperajul trebuie sa fie mai mare sau egal cu cel inscriptionat pe laptop.
  • Găsește un încărcător compatibil. Odată ce ai identificat modelul laptopului și parametrii încărcătorului, poți folosi cele două elemente pentru a indentifica corect incarcatorul de care ai nevoie. Cel mai simplu fa o cautare dupa modelul de laptop direct în bara de căutare de pe Laptop-Direct.ro și ți se vor afișa imediat câteva alternative. Verica voltajul si ampreajul in descrierea de pe site a incarcatorului si verifica vizual form mufei.
  • Comanda. De aici încolo, tot ceea ce trebuie să faci este să urmezi pașii pentru finalizarea comenzii. Introdu numele telefonul si adresa unde iti doresti sa ajunga si in 24 de ore il primesti acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *