Cum sa inlocuiesti incarcatorul unui laptop

Fiecare laptop foloseste un incarcator proiectat special pentru a-i incarca bateria. Acesta converteste curentul alternativ de la priza in energie pentru computer. Incarcatorul impiedica supraincarcarea laptopului.

Acesta se poate deteriora si trebuie inlocuit pentru a mai putea incarca si folosi laptopul.

 

Instructiuni:

1. Vizitati pagina de web a producatorului laptopului dumneavoastra. Ar trebui sa puteti cumpara accesorii de acolo, inclusiv incarcatoare. Asigurati-va ca sunteti pe cale sa cumparati un incarcator pentru modelul laptopului dumneavoastra. Un incarcator gresit poate cauza probleme de incarcare sau se poate sa nu se potriveasca la laptop.

 

2. Aduce-ti incarcatorul deteriorat la un magazin de calculatoare sau electronice daca nu a-ti reusit pe pagina producatorului. Daca nu au exact acelas model, personalul magazinului va poate furniza un incarcator compatibil cu laptopul dumneavoastra. Puteti cauta si pe magazinele online.

 

3. Daca nu gasiti incarcatorul dumneavoastra in niciun loc, incercati sa gasiti un incarcator care sa aiba aceeasi tensiune cu cel original. Tensiunea este scrisa pe incarcator. Daca mufa nu se potriveste cu laptopul, cautati un adaptor la un magazinĀ  de electronice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *