dell

Care este cel mai bun laptop din 2019?

În 2019 au ieșit pe piață o serie de modele de laptopuri, pe toată gama de categorii. De la laptopurile buget la cele high-end, producătorii vin cu propuneri personalizate adaptate diferitelor tipologii de utilizator.

În timp ce unele laptopuri propun prețuri avantajoase pentru utilizatorul obișnuit, altele propun autonomie ridicată pentru cei care au nevoie de o asemenea caracteristică, altele display-uri cu rezoluții mari sau cu o configurație care asigură o putere de procesare ridicată și unități grafice de top dedicate segmentului de gaming, există și o categorie de compromis. În această categorie se încadrează sisteme care reușesc să ofere un echilibru între costuri și performanțe. Această categorie se adresează utilizatorului care are nevoie de versatilitate.

Laptopmag.com a testat o serie de laptopuri din clasa medie și a reușit să-l identifice pe cel mai bun , conform criteriilor de evaluare aplicate.

Așadar, cel mai bun laptop din 2019 care reușește să ofere echilibrul între configurație, autonomie și preț vine de la Dell. Dell XPS 13 vine dotat cu un procesor Intel Whiskey Lake, un display 4K și vine „îmbrăcat” într-o carcasă subțire și elegantă.

În noua generație, cei de la Dell au remediat cele mai mari minusuri ale generației precedente. Totuși, utilizatorii care au nevoie de autonomie, ar fi bine să se orienteze către modelul cu display de 1080p. Cel 4K consumă bateria într-un ritm alert și nu oferă foarte mult timp de lucru neconectat la priză. Acesta este cel mai mare inconvenient al modelului, autonomia sub media clasei sale.

În rest, laptopul are performațe foarte bune, iar prețul este în concordanță cu ceea ce reușește să livreze. Cei care doresc să achiziționeze acest model, ar trebui să se pregătească pentru prețuri începând de la 1.200 EURO pentru generația lansată în 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *