Repararea tastelor unui laptop

Repararea tastelor unei tastaturi de laptop reprezinta un adevarat test al rabdarii. Acestea sunt greu de reparat si daca aveti multe taste cu probleme, din start, eu va sugerez sa cumparati alta tastatura. Astfel sunteti scutiti de ore de munca, de cautare si de nervi.

Daca apelati la un profesionist, acest lucru o sa va coste. Acesta va inlocui tastatura cu una noua si veti plati si montarea. Insa, acest lucru puteti sa il faceti si dumneavoastra si nu mai trebuie sa platiti montarea. Trebuie doar sa cumparati o tastatura identica si sa va apucati de treaba.

Tastele se pot rupe in diferite moduri. Se pot rupe niste cleme mici din plastic care tin tastele la locul lor, sau bucatile de plastic de care se prind acele cleme. Ar fi bine sa tineti o tastatura de acelas fel, mai veche, in caz ca aveti de reparat o tasta sau doua. Cel mai bine ar fi sa desfaceti cu grija o alta tasta ca sa vedeti cum sunt montate clemele si bucatile din plastic. Dupa ce ati cercetat, incercati sa reconstruiti tasta stricata, dar cu multa rabdare. Puteti folosi o penseta, daca credeti ca va ajuta.

Modul de prindere al tastelor poate sa difere de la o tastatura la alta, dar nu cu mult. Aici aveti un video care va va ajuta sa montati tastele, in caz ca vreti sa va puneti rabdarea la incercare. Eu zic ca este mai usor de inteles decat din poze sau instructiuni scrise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *