backup

3 cele mai bune aplicații pentru backup-ul Windows

Mai devreme sau mai târziu, orice utilizator de Windows va avea nevoie de o reinstalare completă a sistemului sau de o migrare către un dispozitiv nou. În acel moment, un program specializat de backup se poate dovedi a fi extrem de util.

În general, este recomandat să se facă backup-uri periodice astfel încât să se poată evita o pierdere a datelor în momentul în care unitatea de stocare cedează. În special dacă este vorba de o unitate HDD, este recomandat backup-ul, mai ales că aceste unități de stocare și-au făcut un renume din a ceda exact atunci când ai mai mare nevoie de un laptop fiabil.

Așadar, pentru a evita orice eventuale neplăceri, ar fi bine să te familiarizezi cu câteva aplicații foarte bune care, folosite inteligent, te vor ajuta să-ți păstrezi datele în siguranță, chiar dacă apar probleme la partea de hardware.

R-Drive Image 7

Ultima versiune a aplicației este una cu o interfață modernă, dotată cu toate opțiunile de care ar putea avea nevoie utilizatorul. În plus, este șu foarte fiabilă, așa că o poți folosi cu încredere pentru a crea imagini de backup ale partițiilor și ale discurilor.

Acronis True Image 2021

Probabil este cel mai cunoscut software pentru backup. Își datorează faima capabilităților foarte bune pe care le are, inclusiv flexibilitate și ușurință de utilizare.  Funcționalitățile sunt solide, procesul de backup este sigur, iar interfața cu utilizatorul este intuitivă, așa că toate funcțiile pot fi accesate ușor fără a fi nevoie de o navigare greoaie într-un meniu stufos.

Bineînțeles, la fel ca și R-Drive Image 7, Acronis True Image 2021 nu este gratuit, dar costurile licenței sunt accesibile.

Backupper 6 Standard

După două soluții foarte bune, dar care presupun costuri, propunem și o soluție gratuită, ideală pentru cei care au nevoie mai rar de o aplicație dedicată pentru backup. Varianta standard are toate funcționalitățile de bază de care are nevoie utilizatorul obișnuit, plus o serie de altele, ceea ce o face o opțiune bună pentru un software gratuit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *