asus-zenbook-flipc

Asus inovează touchpad-ul la ZenBook Flip adăugându-i o tastatură numerică iluminată

Pentru cei care au nevoie de mai multă mobilitate, Asus a lansat două modele de laptopuri 2 în 1. Seria Zen Book Flip vine cu opțiuni adaptate stilului de utilizatori care folosesc laptopul în afara biroului. Acei utilizatori care, pe lângă autonomie și un dispozitiv ușor de transportat, au nevoie și de performanțe foarte bune.

Astfel, cele două modele noi ZenBook Flip propun configurații hardware de top, cu ultima generație de procesoare de la Intel, „Whiskey Lake” și o placă grafică GeForce GTX 1050 Max-Q. Placa grafică intră în dotarea modelului cu display de 15,6 inch. Aceste ar fi punctele forte ale seriei de laptopuri 2 în 1 Asus Zen Book Flip.

Totuși, seria mai are ceva foarte atractiv pentru pasionații de tehnologie. Touch pad-ul scoate seria din norme. Pe lângă utilizarea obișnuită, acesta se transformă, la cererea utilizatorului într-o tastatură numerică luminată. Astfel, Asus a venit cu o inovație interesantă pentru a rezolva problema tastaturii numerice, foarte importante pentru anumite categorii de utilizatori,

O tastatură numerică ocupă un spațiu suplimentar, ceea ce solicită dimensiuni mai generoase ale laptopului în ansamblul său. La această serie 2 în 1 era nevoie de dispozitive compacte, așa că o tastatură numerică nu își prea găsea locul într-io poziționare tradițională.

Utilizatorii care vor încerca seria ZenBook Flip de la Asus vor di, cu siguranță, cel puțin mulțumiți de performanțe. Mai mult, ambele modele vin cu unități de stocare generoase, tocmai pentru a veni în sprijinul celor care lucrează în afara biroului, uneori au acces limitat la internet și au nevoie de documente și aplicații locale pentru a-și face treaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *