Cele mai bune aplicații Windows pentru îmbunătățirea autonomiei laptopului (2)

laptop Continuăm ce am început săptămâna trecută cu cele mai bune aplicații pentru managementul bateriei laptopului. Dacă ești foarte mobil s-ar putea ca orice plus de energie pe care îl câștigi în urma utilizării acestor aplicații să-ți fie de folos exact atunci când ai cea mai mare nevoie, ești departe de orice priză și ai de finalizat un task urgent. Sigur, în această situație, vei aprecia fiecare „picătură” suplimentară de energie pe care ți-o va oferi bateria laptopului.

1. Battery Dubbler
Trebuie doar să rulezi funcția de recalibrare a bateriei, iar aplicația va optimiza funcționarea laptopului astfel încât să beneficiezi de o durată de viață extinsă, fără să mai faci setări complicate. Aplicația are o interfață foarte simplă, așa că utilizarea ei nu va necesita un proces de învățare lung și anevoios.

În principiu, aplicația oprește funcțiile care nu sunt folosite, cum ar fi porturile USD, HDMI și avertizează în permanență utilizatorului asupra timpului rămas până la terminarea bateriei.

2. PowePanel Personal Edition
Aplicația este inclusă pentru managementul dispozitivelor UPS, permițând utilizatorului să monitorizeze și să controleze utilizarea dispozitivului de către dispozitivele periferice, astfel încât UPS-ul să fie exploatat în cele mai bune condiții de eficiență.

3. Laptop Battery Saver
Potrivit dezvoltatorilor, aplicația poate dubla durate de funcționare a unei baterii de laptop, în condiții normale de exploatare a dispozitivului. Printre funcțiile aplicației se numără scanarea amănunțită a sistemului în vederea optimizării eficienței bateriei. Mai mult, Laptop Battery Saver are încorporată cea mai nouă tehnologie în optimizarea puterii procesorului.

4. MSI Battery Calibration
Această aplicație este recomandată pentru Windows 7 și oferă o tehnologie de management al energiei care permite o flexibilitate sporită în organizarea autonomiei bateriei.

5. 100 Fold Automation Laptop Battery
Aplicația analizează rata de descărcare a bateriei, timpul de încărcare, timpul rămas dacă laptopul nu este conectat la priză și acționează în consecință pentru a prelungi autonomia. Aplicația permite și compararea opțiunilor de baterii compatibile, dacă bateria veche trebuie înlocuită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *