dezarhivare

Cele mai bune unelte online pentru extragerea de fișiere Zip și Rar

Deschiderea și accesarea de fișiere Zip și Rar este deja obișnuință pentru orice utilizator da laptop. Există aplicații pentru desktop care își fac treaba foarte bine la acest capitol.  Totuși, s-ar putea să ajungi în situații în care trebuie să lucrezi de la un PC care nu permite instalări noi pe el. În aceste situații este ideal să ai la îndemână unelte online care pot suplini lipsa celor care ar fi trebuit instalate local.

Când vine vorbe de fișiere Rar și Zip există o serie de opțiuni care își fac treaba foarte bine.

  1. ExtendsClass

Este un site foarte simplu și fără prea multe reclame care își va face treaba de dezarhivare și nu numai. ExtendsClass este un site dedicat conversiei mai multor tipuri de fișiere, compresiei fișierelor și a dezarhivării. Utilizarea este intuitivă. Fișierele se încarcă în site cu drag and drop, după care funcțiile site-ului își fac treaba. Nu există o limită a dimensiunii fișierelor care pot fi încărcate și prelucrate.

  1. Google Drive

Pe lângă multele funcții pe care le propune utilizatorilor, Google Drive poate deschide și fișiere Zip. Încarcă pur și simplu fișierul Zip în Google Drive după care, cu un dublu click se va deschide ca un fișier obișnuit. Există însă o problemă. Google Drive îți permite doar să vizualizezi fișierele nu și să le dezarhivezi și să le editezi. Pentru aceste funcții există o aplicație separată care poate fi adăugată, ZIP Extractor.

  1. Extract.me

Unele voci ale specialiștilor în unelte online spun despre Extract.me că ar fi cea mai bună aplicație online disponibilă la ora actuală care este orientată pe arhivarea/dezarhivarea de fișiere Rar și Zip. Cea mai importantă calitate a acestei unelte este că este compatibilă cu peste 60 de formate de fișiere. De asemenea, suportă și fișiere protejate de parolă. Utilizarea este una foarte ușoară. Doar adaugi fișierul și aplicația își face treaba.

Aceste aplicații pot contribui la completarea funcțiilor de care ai nevoie atunci când lucrezi de pe un dispozitiv străin, atunci când ai o urgență și nu ai laptopul tău la îndemână.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *