bluetooth

Cum poți adăuga funcționalitate bluetooth dispozitivelor care nu o au prevăzută din fabricație

Conectivitatea este un criteriu important de selecție în grila de evaluare a cumpărătorului. De exemplu, o pereche de căști blutooth ar fi ideale dacă ar putea fi folosite cu toate dispozitivele potențial compatibile din casă. Acest lucru nu este posibil deoarece acele dispozitive nu suportă conectivitatea prin bluetooth, dar tehnologia vine cu soluțiile accesibile pentru creșterea gradului de conectivitate dar și a duratei de exploatare a dispozitivelor care s-ar putea să-și fi trăit vremurile de glorie.

Poți adăuga funcționalitate bluetooth unui sistem audio, de exemplu, dacă acesta are intrare pentru căști. Vestea și mai bună e că nu este nevoie de intervenții la modificarea configurării hardware a sistemului.

Un transmițător Bluetooth este răspunsul

Actualizarea sistemului audio cu o funcție nouă nu este un proces costisitor. Ai nevoie de un transmițător bluetooth care costă câteva zeci de lei pe care să îl pui în mufa jack a sistemului. Odată ce acest dispozitiv este instalat, se face conexiunea cu căștile. După ce setările au fost finalizate, transmițătorul bluetooth va emite către căști ceea ce va rula pe sistemul audio.

Lucrurile sunt foarte simple, doar că ar trebui să mai ai în vedere un aspect. De obicei, transmițătoarele bluetooth trebuie conectate și la priză, așa că asigură-te că ai una disponibilă în apropiere.

Ce sunt receptoarele bluetooth?

În cazul în care ai început deja să cauți transmițătoare bluetooth, vei găsi, printre rezultate și emițătoare bluetooth. Mai mult, vei da peste dispozitive care îndeplinesc ambele funcții.

Cu ajutorul unui receptor poți transmite date către dispozitivele care nu au fost prevăzute cu o astfel de funcție. De exemplu, dacă ai un difuzor fără bluetooth pe care vrei să îl conectezi la laptop, vei putea să-i montezi un receptor de semnal. Astfel va putea primi date de la PC și va putea să redea sunetele dorite.

Transmițătoarele și receptoarele bluetooth sunt dispozitive ieftine care pot fi montate ușor și care vor reuși să aducă o actualizare importantă aparatelor mai vechi care nu au fost prevăzute cu o astfel de funcție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *