Cum poți curăța display-ul laptopului cu soluții la îndemână

School Laptop ComputersLaptopul este un instrument de lucru, indispensabil „meseriașului modern”. Laptopul trebuie să lucreze, să fie rentabil, să nu se blocheze, să funcționeze astfel încât utilizatorul să poată fi productiv. Chiar dacă se comportă perfect, de cele mai multe ori, utilizatorul neglijează cu desăvârșire aspectele de „igienă” ale celui mai important instrument de lucru pe care îl are în trusă.

Urmele de pe monitor, praful și tastatura murdară parcă nu mai îmbie la productivitate maximă, așa că, ar fi bine să se intervină rapid cu o soluție de curățare. Nu mai e nevoie să te scuzi spunând că ai uitat să achiziționezi o soluție pentru curățarea display-ului la ultima sesiune de cumpărături, ci du-te în cămară. Sigur Vei avea ingredientele necesare pentru a încropi o soluție de curățare.

Poți obține o soluție foarte bună din oțet alb și apă distilată. Ca proporții, pune jumătate oțet, și jumătate apă distilată. Amestecă bine combinație și pune-o într-un recipient cu pulverizator. Nu de alta, dar îți va fi mai ușor de curățat. Nu pulveriza direct pe ecran, ci pe o lavetă curată, și uscată cu care vei șterge ecranul. Soluția pe care tocmai ai obținut-o are o acțiune puternică, așa că, nu este nevoie să folosești cantități foarte mari pentru curățarea impecabilă a display-ului.

Oțetul este o alternativă mai bună decât soluțiile pentru curățarea geamurilor, folosite de majoritatea utilizatorilor de laptopuri. Producătorii nu recomandă utilizarea soluțiilor de curățare pe bază de alcool pe nici nu fel de display LCD, deoarece ar putea duce la degradarea calităților acestuia.

Atenție, nu folosi forța în momentul în care ștergi display-ul. Dacă apeși prea tare, poți strica definitiv display-ul laptopului tău.

Operațiunea de curățare nu este foarte complicată, dar schimbă cu totul sentimentul pe care îl ai atunci când lucrezi. Un ecran pe care nu se mai vad amprente, praf și alte urme te face parcă, să vezi cu alți ochi, task-urile pe care le ai de îndeplinit.

Nu neglija aceste aspecte minime de igienă ale laptopului tău. Ai nevoie de un minut și de puțin oțet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *