jocuri-google-gratuite

Jocuri Google cu care te poți relaxa gratuit în fiecare pauză

Atunci când ai nevoie de o pauză de la sarcinile serioase de le serviciu sau de la școală și vrei să te relaxezi puțin cu un joc, Google te ajută. Nu ai nevoie de consolă, nu ai nevoie să instalezi nimic. Te poți juca în browser. Google are tot felul de jocuri ascunse în aproape toate produsele sale, de la Chrome, motorul de căutare, până la Google Earth.

Oferta de jocuri este destul de variată, doar că trebuie să știi unde să cauți.

Flight Simulator (Google Earth)

Acesta este jocul tuturor pasionaților de aviație. Cu siguranță, dacă ai fost vreodată curios cum se pilotează un avion ai instalat acest joc. Acum, acest titlu emblematic se regăsește în aplicația Google Earth Pro instalată pe PC-ul tău. Pentru a-l accessa, intră în aplicația Google Earth Pro și apasă Ctrl+Alt+A pentru a-l lansa într-o fereastră nouă. Odată ce a pornit, pregătește-te să explorezi lumea de sus.

Ai grijă, este un joc destul de greu, așa că vei avea nevoie de antrenamente până când vei reuși să stăpânești avioanele disponibile.

Jocul Dinozaurului (Google Chrome)

De obicei, acest joc apare în momentul în care pierzi conexiunea atunci când încerci să accesezi un site. Atunci, în partea de sus a ecranului va apărea un dinozaur care te invită la joacă. Dacă nu știi că este un joc treci peste cu ușurință, dar dacă apeși space, începe distracția.

De fiecare dată când în fața dinozaurului apare un obstacol, apasă space pentru a sări peste.

Solitaire (Google Search)

Este, probabil, jocul cu cele mai multe ore rulate în timpul programului de lucru. Acum este accesibil foarte simplu în motorul de căutare Google. Tastează solitaire în bara de căutare. Imediat, va fi servit rezultatul dorit cu un buton dedicat începerii jocului. Odată ce jocul a pornit, te vei bucura de acel solitaire clasic, inamicul plictiselii.

Clouds (Android)

În cazul în care cauți un joc ascuns și distractiv pe Andorid, atunci ai putea să încerci Cloud. Acest joc apare doar atunci când încerci să faci o căutare în aplicația Google de pe Android atunci când dispozitivul tău este offline. Practic, jocul încearcă să te distreze în timp ce aștepți o conexiune la internet.

Pac-Man (Google Search)

Unul dintre jocurile cu istorie, Pac-Man poate fi jucat direct în Google Search, în orice browser. Caută tastează Pac-Man în bara de căutare și vei vedea imediat invitația la joc. Apasă butonul de începere a jocului și distrează-te! Pentru mișcare, folosește săgețile de pe tastatura laptopului tău.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *