mouse-logitech

Logitech îmbunătățește sensibilitatea mouse-ului cu ajutorul unei actualizări software

Modelele de mouse lansate de Logiech de-a lungul timpului au avut performanțe notabile atât pentru gaming, cât și pentru task-urile obișnuite de birou. Acum compania reușește o performanță notabilă în direcția sensibilității acestor periferice. Reacțiile la mișcare au devenit mult mai prompte, coborând sub un micron.

Datorită unei actualizări software, o serie de modele de mouse din gama Logitech, cu senzorul Hero, și-au îmbunătățit capacitatea de a urmări mișcarea utilizatorului de la 16.000 DPI, la 25.600 DPI.

Odată cu această performanță, senzorul a primit numele de Hero 25K și este primul din lume care livrează o reacție la sub un micron. Pentru a vizualiza mai clar performanța, este important de notat că 1 micron, este 0,000001m, respectiv, un metru este format dintr-un milion de microni. Astfel, senzorul are capacitatea de a reacționa și o face cu brio, la mișcări aproape insesizabile. La ora actuală Hero 25K este unul dintre senzorii cu cel mai ridicat grad de precizie.

Cele mai bune tipuri de senzori pentru mousi de gaming ajung la 20.000 DPI, ceea ce este mult sub ceea ce a reușit să livreze Logitech prin Hero 25K.

Capacitatea de urmărire a mișcării a crescut cu 60%, dar specialiștii Logitech spun că nu va fi afectată autonomia dispozitivului. Modelele de mose wireless dotate Hero 25K vor avea aproximativ aceeași autonomie pe care o aveau înainte de actualizare. Lipsa impactului generat asupra vieții bateriei se datorează și dezvoltării unor algoritmi performanți pentru gestionarea energiei dispozitivului. Conform Logitech, acești algoritmi reușesc să gestioneze energia de 10 ori mai bine, păstrând autonomia chiar și atunci când mouseul este folosit la nivelul maxim de sensibilitate.

Conform Logitech rata de precizie a senzorului Hero 25K este de 98%, așa că utilizatorii experimentați vor simți îmbunătățiri semnificative față de modelele anterioare Logitech, dar și față de alte modele alor altor producători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *