oferta cloud storage 2015, Amazon, Google Drive, Microsoft,

Stocarea datelor in cloud: nelimitat si aproape gratis! Oferta Amazon, Google, Dropbox la inceputul lui 2015

Spaţiu nelimitat pentru salvarea fişierelor! Cât te costa astăzi 1 Gb in Cloud!

SSD LAPTOP DELL INSPIRON N5110 120GBÎn urmă cu doar câţiva ani Yahoo oferea 5 Mb iar Google venea cu incredibila oferta de 1 Gb gratuit spaţiu în cloud pentru toate fişierele din email, text sau imagini. Pentru fotografii aveai Flickr sau Picasa. Începea perioada în care puteai să fi cu adevarat mobil când lucrezi. Spaţiul de stocare a devenit tot mai ieftin, inclusiv oferta de HDD pentru laptopuri. În acelaşi timp importanţa unui HDD mare începe să nu mai fie atât de mare ca înainte.

O soluţie eficientă de salvare a fişierelor proprii pe laptopul tău de acasă sau chiar pe laptopul tău business e să ai un SSD rapid, de maxim 120 Gb. Ai suficient spaţiu pentru sistemul de operare, pentru jocuri şi pentru programele pe care le utilizezi. Restul fişierelor cum ar fi fotografiile, excelurile, referatele, fişiere sursă pot să fie salvate direct online. Avantajul e că programele vor rula mai rapid iar tu vei avea acces de oriunde la fişiere, fie de pe laptop, fie de pe desktop – staţia de lucru, fie de pe tabletă. În plus e mai uşor să le trimiţi la prieteni sau colaboratori.

Preţurile pentru 1 Gb storage HDD/SSD sau online

Puteţi să vă înlocuiţi HDD-ul laptopului dumneavoastră cu cca 350 Lei / 1 Tb. Pentru a avea datele în siguranţă puteţi să vă cumpăraţi două sau un HDD extern. Varianta alternativă e un SSD, preţul acestuia fiind rezonabil, unul de 120 Gb e în jur de 350 Lei (martie 2015) şi alternativ salvarea datelor în cloud. Avantajul e mobilitate mai mare, laptopul e mai uşor, consumă mai puţin şi programele rulează mai rapid. Pentru majoritea fişierelor – poze, filme, muzică, ai nevoie de o soluţie de back-up, nu vrei să le accesezi în fiecare zi aşa că e o soluţie e să le salvezi în cloud. Preţurile sunt mici.

Poate

  • Preţul pentru 1 Gb de date salvate pe un HDD de 500 Gb e 0,5 Ron/1GB, dar trebuie să ai în vedere şi costul unui HDD de backup.
  • Preţul pentru 1 Gb de date salvate pe un SSD de 120 Gb e 2,91 Ron/1 GB.
  • Preţul pentru 1 Gb de date salvate online e gratuit pană la o limită de 15Gb/cont şi tinde să fie gratuit şi pentru volumul foarte mare de date – zeci de Tb, dacă lucrezi de exemplu ca fotograf şi salvezi zeci de mi de fotografii la rezoluţie mare.

oferta cloud storage 2015

Amazon Cloud Drive : spaţiu de stocare nelimitat pentru fotografii, cu 12$/an.

+ pentru fotografii!

amazon cloud spatiu salvare nelimitat poze si fisiere price 2015

 

www.amazon.com

Dropbox oferă gratuit până la 2Gb şi are un program prin care poţi să câştigi spaţiu de stocare gratuit în plus

+ sharing, transfer fisiere

dropbox cloud spatiu salvare price 2015

Dropbox

Google Apps+Google Drive+Gmail e soluţia pentru business şi scoală

+ aplicatii pentru fisiere text, foi de calcul, prezentari, email

google drive cloud spatiu salvare poze si fisiere price 2015

Google Drive

Microsoft vine cu 15 Gb gratis şi Office 365 inclus pentru abonamentele business de 1Tb

+ Office 365
onedrive cloud spatiu salvare fisiere price 2015

Microsoft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *