google-docs-template

Template-uri Google Docs care te pot ajuta să te organizezi mai bine

În cazul în care nu ai explorat încă în profunzime Google Docs, ar fi bine să o faci. Această aplicație pune la dispoziția utilizatorilor o serie de template-uri care se adresează celor mai variate nevoi de organizare și productivitate. Mai mult, acestea sunt gratuite și gata de folosit în interfața online a aplicației.

Un avantaj major al utilizării acestor template-uri este economia de timp. Nu vei mai pierde timp cu designul unui anumit tip de document, alegi doar șablonul, îl modifici după nevoi și îl folosești.

Câteva dintre cele mai populare template-uri pe care le poți folosi sunt:

  1. CV – template-ul te ajută să respecți toate rubricile pe care un astfel de document trebuie să le conțină. În același timp, așezarea textului în pagină este specifică pentru acest tip de document. Utilizatorul are nevoie de inspirație pentru a-și alege cuvintele astfel încât experiența sa profesională și educația să se plieze pe cerințele job-ului la care aplică.
  2. Scrisoare de intenție – un CV este acompaniat și de o scrisoare de intenție. La fel, acest tip de template are toate rubricile pe care trebuie să le conțină o scrisoare de intenție. Utilizatorul vine doar cu inspirația și capacitatea de a-și descrie succint calitățile pentru job-ul la care candidează.
  3. Acest tip de template se poate dovedi extrem de folositor antreprenorilor debutanți sau PFA-urilor care nu au un volum mare de facturi, volum care ar impune un sistem mai complex de facturare.
  4. Broșură. Dacă ai nevoie rapid de un concept vizual pentru un material de prezentare, Google Docs te poate ajuta. Template-ul pentru broșuri este foarte ușor de modificat și de personalizat în funcție de nevoile fiecărui utilizator.
  5. Da, Google Docs, are și template pentru newsletter, așa că nu ai nevoie de cunoștințe avansate de design și programare.
  6. Carte de vizită. În cazul în care ai nevoie de un astfel de document, Google Docs oferă un astfel de template pe care îl poți personaliza după inspirație și nevoi. Poți crea rapid un design original pe care să-l trimiți la un prin shop.
  7. Carte de bucate. Există un template care te ajută să colecționezi și să găsești ușor rețetele preferate. Așadar, atunci când dorești să gătești una dintre rețete o vei avea la îndemână de pe orice dispozitiv.

Google Docs este o unealtă cu funcții care trec de cele de editare de text. Își poate demonstra utilitatea în diferite situații și poate contribui la rezolvarea mult mai rapidă a unei arii variate de task-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *