windows11

Îmbunătățiri majore la noul Windows 11 față de Windows 10

Windows 11 este acum în centrul atenției, fiind cea mai recentă versiune a emblematicului sistem de operare de la Microsoft. Interfața elegantă și temele care lasă utilizatorului mult loc pentru personalizare sunt doar primele elemente care au atras priviri și au stârnit curiozitatea chiar și din partea utilizatorilor altor sisteme de operare.

Noua versiune a sistemului de operare vine cu o serie de îmbunătățiri majore care vizează să crească productivitatea, să încurajeze lucrul colaborativ și, nu în ultimul rând să creeze un mediu sigur din perspectiva securității și a protecției datelor personale.

Acestea fiind spuse, hai să aruncăm o privire asupra îmbunătățirilor semnificative.

  1. O organizare mai bună. Windows 11 este mai fresh , mai frumos și mai glossy decât predecesorul său. Impactul vizual este unul mult mai puternic decât cel generat de oricare versiune nouă a sistemului de operare în momentul lansării. Look-ul vine și cu o ergonomie mult îmbunătățită care ajută utilizatorul în multitasking și nu numai.
  2. Integrarea aplicațiilor Android. Una dintre doleanțele vechi ale utilizatorilor de Windows este compatibilitatea aplicațiilor Android cu dispozitivele Windows. Odată cu noua versiune a sistemului de operare, Microsoft răspunde acestei doleanțe, reușind integrarea cu o serie de aplicații.
  3. Boxul de căutare Start Now. Căutarea unui fișier în file explorer poate fi o sarcină neplăcută. În Windows 11 integrează opțiunea de căutare direct în meniul Start Now. Așadar, accesul la opțiunea de căutare este mult mai facil.
  4. Modul tabletă. Acest mod este mult îmbunătățit față de versiunea disponibilă pe Windows 10 și a fost gândit tocmai pentru a îmbunătăți experiența de utilizare a dispozitivelor 2 în 1. O îmbunătățire majoră a modului tabletă este răspunsul mult mai bun la comenzile touch.
  5. DirectX 12 pentru o experiență de gaming îmbunătățită. Microsoft promite o experiență mult îmbunătățită în timpul jocurilor cu DIrectX 12 Ultimate care vine cu o serie de funcții noi față de versiunile anterioare.
  6. Securitate îmbunătățită. Windows 10 este un sistem de operare sigur care va primi suport din partea Microsoft cel puțin până în 2025, dar Windows 11 vine cu propriile funcții de securitate, mult mai avansate. Datorită acestor funcții, dispozitivele care vir funcționa cu acest sistem de operare vor fi mult mai rezistente la atacurile malware.

Windows 11 este un sistem de operare nou, adaptat nevoilor actuale ale utilizatorilor și orientat către rezolvarea problemelor cu care aceștia se confruntă în mediul online, în special cele de securitate.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *