procesor

Ultimele drivere grafice de la Intel pot să-ți optimizeze automat jocurile

Utilizatorii care au plăci video integrate se vor bucura mult de ultimele drivere grafice de la Intel. Cei care vor beneficia cel mai mult de pe urma acestor drivere actualizate sunt gamerii casual, cei cărora le place să mai joace un joc din când în când în timpul liber. Un gamer „profesionist” nu va fi prins niciodată în „offside” cu o placă grafică integrată, așa că pentru acești utilizatori noile drivere sunt mai puțin relevante.

Așadar, plăcile grafice integrate de la Intel vor avea capacitatea de a adapta jocurile la performanțele de care sunt capabile. Astfel, nou software va apropia comportamentul plăcilor grafice integrate de cel dat plăcilor dedicate de GeForce Experience de la Nvidia.

Intel Graphics Driver for Windows, versiunea 15.65 vine cu o nouă funcție, Graphics Control Panel care va fi disponibilă pentru toate procesoarele Skylake, dar și pe cele mai noi.

Funcția de optimizare automată este încă în versiunea beta, așa că este disponibilă pentru un număr limitat de titluri, cum ar fi Battlefield 1, Battlefield 4, American Truck Simulator, Call of Duty WWII, Destiny 2, Dota 2, Grand Theft Auto V, League of Legends, Overwatch și World of Tanks. Au capacitatea de a optimiza jocurile plăcile integrate începând cu Intel Graphics HD 620.

Procesoarele cu placa grafică integrată Iris Pro pot optimiza Kingdom Come:Deliverance, Street Fighter V: Arcade Edition și Metal Gear Survive. Bineînțeles, pe măsură ce funcția se va dezvolta, va acoperi un număr tot mai mare de titluri, scrie TechSpot.com

Intel a început să acorde o atenție tot mai mare segmentului de gaming după ce a angajat la finalul anului trecut unul dintre oamenii importanți în tehnologia plăcilor grafice de la AMD, la doar 24 de ore după ce acesta și-a dat demisia de la compania concurentă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *