istoric-locatii-google-maps

4 lucruri folositoare pe care le poți face cu arhiva locațiilor din Google Maps

Istoricul locațiilor din Google se poate dovedi un lucru foarte folositor. Dacă este activat, va stoca toate locațiile pe care le-ai vizitat încă de când ai început să folosești contul de Google pe telefonul mobil. Utilizatorii de Android vor descoperi o colecție impresionantă de date pe care ar putea să o șteargă sau s-ar putea documenta cum să-i exploateze beneficiile.

  1. Îți amintește locurile pe care le-ai vizitat

Istoricul locațiilor poate fi un jurnal de călătorie. Poate că nu îți mai amintești cum se numea barul cochet de pe plajă la care ai băut cocktailul acela delicios în vacanța de acum 4 ani, dar poți afla foarte ușor parcurgând istoricul locațiilor vizitate. Mai mult, modul în care sunt afișate datele este unul prin care poți identifica foarte ușor. Poți alege anul și vei putea vedea pe hartă toate locațiile pe care le-ai vizitat în anul respectiv.

  1. Accesezi rapid călătoriile recente

Dacă ai fost recent într-o călătorie poți reface traseul foarte ușor. Nici măcar nu ai nevoie de opțiunea de timeline. În footer-ul paginii vei vedea detaliile ultimei tale călătorii. Alături vei avea și butonul care îți va permite să vizualizezi mai multe călătorii. Dacă apeși butonul vei accesa toate călătoriile pe care le-ai făcut în ultimul an. Poți selecta oricare punct de pe hartă și vei vedea toate detaliile.

  1. Actualizări prin e-mail

Există o opțiune în istoricul locațiilor din Google Maps care, odată activată, îți va trimite pe e-mail notificări cu privire la cele mai interesante locuri vizitate în călătoriile recente.

  1. Utilizarea locurilor salvate

Ai o opțiune care îți permite să gestionezi locurile personale. Această opțiune te va duce într-o fereastră Gogle Maps din care vei putea gestiona locurile pe care le-ai salvat, fie cele pe care le-ai vizitat deja, fie cele pe care plănuiești să le vizitezi. Această opțiune poate deveni foarte folositoare atunci când planifici un city break, de exemplu. Îți poți stabili obiectivele pe care vrei să le vezi, le pui pe hartă și te vei putea orienta foarte ușor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *