android-windows10

Acum poți rula aplicații Android pe un PC cu Windows 10. Află cum!

Ultima actualizare a aplicației de la Microsoft „My Phone App” permite utilizatorilor de Windows 10 și Android să-și sincronizeze dispozitivele astfel încât să poată rula aplicațiile de pe telefon pe desktop sau laptop.

Actualizarea este disponibilă momentan doar unui grup selectat de utilizatori Windows 10 dar, în curând, va fi disponibilă pentru o utilizare de masă. Utilizatorii vor putea face stream de aplicații de pe dispozitivele Android pe laptop sau desktop. Utilizatorii vor avea la dispoziție o serie de setări care le vor permite să lege doar aplicațiile preferate la PC. Acestea vor putea fi accesate intuitiv de pe un meniu disponibil de desktopul Windows 10.

Utilizatorii selectați de Windows 10 au primit actualizarea încă de la începutul lunii august. De atunci au avut ocazia să o testeze. Disponibilitatea publică pentru această actualizare a fost anunțată pe blogul oficial Microsoft, Windows Insider, în data de 21 august. Disponibilitatea pentru publicul larg se va face treptat, așa că, s-ar putea să mai dureze puțin până când masa utilizatorilor își va putea sincroniza PC-urile Windows cu dispozitivele Android în vederea folosirii aplicațiilor instalate pe cele din urmă.

Actualizarea pentru Your Phone App va fi disponibilă pentru unele modele selectate Samsung cu Android 9.0 sau o versiune mai recentă care au funcția Link to Windows. Microsoft a publicat lista tuturor dispozitivelor compatibile cu această actualizare.

Avantajul major al actualizării este dat de faptul că utilizatorii vor putea să interacționeze cu aplicațiile preferate pe un ecran mai mare și cu ajutorul unei tastaturi fizice.
Imagine de USA-Reiseblogger de la Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *